KAPCSOLAT

A MediaDot Rendszerintegrátor Kft. 2008 decemberében alakult. Az alapítók több éve a hazai és nemzetközi audio/video, valamint az IT piac elismert szereplői kereskedelmi, rendszerintegrációs és kivitelezési területeken.

A MediaDot Kft. tevékenysége során a hagyományos broadcast és professzionális media és az azokat kiegészítő informatikai területek rendszerintegrációjára fókuszál.

A társaság alapítói felismerték, hogy a hagyományos audio/video rendszerintegrációs piac egyre erőteljesebben eltolódik az informatika irányába. Partnereink informatikai szakértelme és erőforrásai hatékonyan illeszkednek a MediaDot által menedzselt broadcast projektekhez, lehetővé téve az ügyfél teljes munkafolyamatát átfogó koncepcionális tervezést és megvalósítást.

CÉLJAINK

A MediaDot alapítóinak célja a technika fejlődéséből születő újdonságok elterjesztése a képpel illetve hanggal foglalkozók támogatására, hozzájárulva ezzel a nézői, hallgatói élmény fokozásához. Hisszük, hogy “velünk együtt működik”, hogy a legjobb képességű kollégák integrálásán és megbecsülésén keresztül kölcsönösen előnyös együttműködést tudunk kialakítani a folyamatosan gyarapodó elkötelezett partnereinkkel.

Olyan hazai rendszerintegrátor társaság működtetése, mely

  1. a hazai média technológia piac megbízható és közkedvelt szereplője,
  2. egy kulcsügyfél kör technológiai támogatója,
  3. létszámával arányos számú profi audió, videó, Media IT rendszertechnikai termék kvalifikált magyarországi disztribútora.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Már alapításunk idején egyetértettünk abban, hogy olyan embereket, illetve szervezeteket támogatunk pénzadománnyal, akiknek nincs, vagy csak korlátozott lehetőségük van audio/vizuális élményben, azaz szakmai munkánk eredményéből részesülni. Ezúton szeretnénk az adakozás örömét megosztani minden kedves Partnerünkkel, hogy a

Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét és a
Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségét

szerény adománnyal támogatni tudtuk.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni kérjük küldjön nekünk e-mailt, vagy a megadott telefonszámon hívjon bennünket.

Munkatársaink:

Végvári Attila
ügyvezető
Tel: +36-30-683-9937
E-mail: attila.vegvari@mediadot.hu
Mihalovics Tamás
Pro Audió divízióvezető
Tel: +36-20-510-2918
E-mail:tamas.mihalovics@mediadot.hu
Erős Ádám
Pro A/V tanácsadó
Tel: +36-30-859-3890
E-mail: adam.eros@mediadot.hu